Het Bestuur

‘Even voorstellen..’

voorzitter – Stichting Indoor Skatepark Zwolle

Ik ben Wesley, 23 jaar oud en ik woon in Zwolle. Ik ben zelf opgegroeid in een klein dorpje genaamd Biddinghuizen waar je voornamelijk aan het voetballen was. Na 7 jaar kwam ik er toch achter dat dé sport was waar ik naar opzoek was. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met Freerunnen van mijn 14 tot 15e en daarna opnieuw van mijn 18e t/m nu. Freerunnen is voor mij dé sport waar je creativiteit en lef kwijt kan en waar je alleen maar ook samen kan trainen. De sfeer die er is tijdens het freerunnen is voor mij erg vrij, sociaal en je kan lekker jezelf zijn. Deze URBAN Sport zie je mij dan ook vaak beoefenen wanneer ik mijn passie niet met kinderen deel in gymzalen door Nederland!

Ik hoop als voorzitter mijn passie voor URBAN Sports met zoveel mogelijk mensen te mogen delen! Zie ik jou binnenkort skaten of freerunnen!?

 

Secretaresse| Stichting Indoor Skatepark Zwolle  

Hi!

Ik ben Melanie en ik kom uit Zwolle.
Ik heb affiniteit met skateboarden gekregen door mijn zoon Ayrton. Hij is een fanatiek skater en wekelijks te vinden in het Skatepark. Het enige board waar ik iets mee kan is een wakeboard ;). En vind ik DJ’en ook erg leuk!

Ik hoop samen met het nieuwe bestuur en Erwin het Skatepark naar een next level te tillen. Ik zal dit met veel toewijding en enthousiasme aangaan!

 

 

 

Penningmeester | Stichting Indoor Skatepark Zwolle  

Hoi

Ik ben Wiebe, ik ben een fanatieke klimmer en erg fan van skaten en andere urban sports.
Ik wordt de nieuwe penningmeester van skatepark zwolle en zie er naar uit om de skaters/steppers en het skatepark te zien groeien.

 

 

 

 

Algemeen bestuurslid| Stichting Indoor Skatepark Zwolle  

 Hey,

Ik ben Jon, een fanatieke skateborder, klimmer en mountainbiker.
In het nieuwe bestuur zal ik als algemeen bestuurslid fungeren en
neem mijn opgedane bestuurservaring van mijn studentenvereniging hierin mee.
Na mijn twee jaar als vrijwilliger te hebben ingezet voor Skatepark Zwolle hoop ik
nu ook als bestuurder het park verder te kunnen helpen groeien.

Skatepark Zwolle

In samenwerking met 

Zijn er nog vragen?

Mis je nog informatie of denk je de gouden tip aan ons te kunnen geven? Dan horen we dat natuurlijk graag van je! Neem in dat geval vooral even contact met ons op.
Chatten via WhatsApp