Het Park

GESCHIEDENIS

11 april 2018 tekende het bestuur van stichting Indoor Skatepark Zwolle het huurcontract van het bedrijfspand waar het skatepark nu gevestigd is. Na een intensieve bouwperiode is het skatepark nu open voor bezoekers. Het skatepark gerund door vrijwilligers moet skateboarden, bmx’en, inline skaten en steppen het hele jaar door mogelijk maken.

VRIJWILLIGERS

Het skatepark is gebouwd en wordt onderhouden door vrijwilligers. We hebben in een kleine ruimte met de bouw rekening gehouden met de wensen van verschillende gebruikersgroepen.

DOELGROEPEN

Skateboarders, BMX’ers, inline skaters en steppers zijn welkom. Steppers en bmx’ers alleen zonder pegs. Fietsen alleen met plastic pedalen en plastic bar-ends toegestaan

SUBSIDIE

Skatepark Zwolle is gebouwd met beperkte middelen. We hebben in de realisatie financiële steun van de gemeente, het Hervormd Weeshuis, de provincie Overijssel en de Rabobank gekregen. Opzet van de stichting is om in twee jaar te werken naar een gezonde vrijwilligersorganisatie die zich in zit om ‘skaten’ in Zwolle het hele jaar door mogelijk te maken.

Skatepark Zwolle

In samenwerking met 

Zijn er nog vragen?

Mis je nog informatie of denk je de gouden tip aan ons te kunnen geven? Dan horen we dat natuurlijk graag van je! Neem in dat geval vooral even contact met ons op.
Chatten via WhatsApp